Ha det sa kul pa restauangen!

Hej alla glada manniskor hemma i kylan!

Hur mar ni dar hemma? Vi hoppas allt ar bra med er. Med oss har borta ar livet alldeles underbart. Just nu sitter vi nagonstans pa ett litet cafe mellan Bangkok, Ko Tao och Phuket. Jakligt oklart exakt vart men det loser sig.

Dagarna pa Koh Chang har varit helt magiskt. Vi kan rekommendera alla som vill aka till Thailand att aka till Koh Chang. En helt underbar plats pa denna jord. Vi bodde pa ett stalle som hette Nature Beach, vid Lonley Beach som Tina tidigare hade bott pa. Och hon hade ratt om det, underbar personal, underbar mat, miljo, allt! Kanns jatte trakigt att aka darifran men det ska bli roligt att utfoska andra platser och forhoppningsvis hitta fler undebara platser som Koh Chang.

Strandfesten vi for pa var helt tokig! Det var jattemycket folk och vi tjejer dansade sa det bara rykte! Thailanderna eller som Tina kallar dom, infodingarna, var dom absolut varsta pa dansgolvet men fan vad roligt vi hade! Helt sinnessjukt. Jag, Johanna, tackade och bockade for mig vid halv 4 tiden pa morgonen av seriost sonder dansade fotter och ben i sanden i flera timmar. Tina och Jullan kom hem mycket mycket senare kan jag lova. Morgonen darpa bjods det pa sol och bad. Valbehovligt efter dagar i Phnom Penh och i Bangkok. (Blasorna borta)!!.

Pa kvallen fick vi nart och kart besok av vara vanner Emelie och Mirre. Vi fixade ett rum at dom pa samma guesthouse som oss sa vi alla kunde umgas sa mycket tillsammans som mojligt! Kvallen, mer mer fest. Dom gor namligen att de storsta restaurangerna, krogarna snurrar och turas om att ha festen sa onsdagens fest bjod Ting Tong bar pa. Vi bara dansade och dansade, traffade tyskarna vi larde kanna i Bangkok och massa andra. Vi har hittat en liten krabat som heter Kim som vi hanger med. Jatterolig kille fran Halmstad. Jag, Emelie och Mirre tackade for oss vid kanske 3 halv 4 tiden, inte Tina och Jullan. Klart dom ville festa lite till. Julia kom hem klockan halv 7 pa morgonen och Tina kom inte hem alls. Problemet ar att jag blir sa himla orolig nar dom inte kommer hem sa jag kan aldrig sova sa jag ligger uppe och vantar till nagon av dom kommer hem. Haha, jo och det roliga i detta ar att vi hade allihopa bokat en Trekking tur genom Koh Changs lilla djungel. Upphamtning klockan halv 9 sa var klocka var stalld pa 07.15. Dvs 45 minuter efter Julia kom hem.

Rakade forsova oss lite sa snabba ryck blev det att ata en snabb frukost. Men var ar Tina? Jo festprissen kommer i sista sekund, springandes, fran festen och ska saklart inte missa Trekkingen. Vi gick 1,2 mil och kraftigt vildterrang. Jag var sa javla trott och aggressiv under hela turen som trekkngledaren utnyttjade till fullo genom att skramma mig och dryga sig till 100%. Jullan sa inte sarskillt mycket under hela turen. Hon var alldeles for trott for att prata. Shit alltsa, det var verkligen dojobbigt! Men vi fick se vattenfall, apor och ackliga spindlar, kasta oss o lianer, klattra i trad och mycket mer sa det var lite spannande aven fast jag bara ville hem under hela tiden!

Val tillbaka hade myggbett och traningvark blommat upp. Tidigkvall blev det for Julia och mig, inte en blund pa hela natten pallade inte med en 4dagars fest. Tina, hon festade hela natten! Dagen efter bjod daremot pa en pizza i toaletten efter hon blivit lite aksjuk av en tur pa flytmadrassen pa vattnet. Underbara varme skona dag! Jag, Julia och emelie hann till och med under dagen mata massa apor. Jattesota, bilder kommer sedan!

Under tiden vi har varit pa Koh Chang har i alla fall jag matt sa otroligt jakla bra. Jatte svart att forklara men kanslan man har i kroppen ar helt sjuk. Ar man pa en tva veckors charter tror jag inte man kommer upp i denna lugna harmoni i kroppen som man gor nar man ar ute en langre stund. Fran ena sekunden ar man hemma i kalla Sverige eller bara att jag skypar hem med Kristoffer och nasta sekund trampar man ut pa stranden ca 20 meter fran havet i ett helt annat klimat. Helt underbar kansla! Vi alskar livet just nu!!

I alla fall, nu har vi akt buss hela jakla dagen fran imorse inklusive farja. Klockan ar nu snart 3 pa morgonen och blev for cirka en timme sedan avslappta vid detta lilla cafe dar nasta buss til farjan gar ifran. Den lilla detaljen dom glomde namna var att bussen gar klockan 7 imorgon bitti. Haha, manga timmar kvar av vantan! Men vi har i alla fall varandra har pa vara plaststolar!

Vi hors snart med mer uppdatering och bilder!! Vi tanker pa er dar hemma! Massa pussar och kramar och en glad alla hjartans dag!!

ps. Mandagmorgon, da borjar vi med vart dykcert!!!! onska oss lycka till!!

/ Johanna, Julia och Tina!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej på er! Vad skönt att höra att allt verkar bra. Upplevelserna ser ut att bara byta av varandra. Skönt med sol och värme. Här hemma är det sol men kallt, kallt och kallt. -20 på nätterna och ca -10 på dagen. En söndag som denna ser vi fram emot Solsidan. Ha det så bra och var rädda om er. Julia, ta det lugnt när du dyker:) Kramar mamma Görel

2011-02-13 @ 17:41:53
Postat av: tessan

Herregud Tina, Passa dig för alkoholförgiftning! hahaha...

Ni verkar ha det underbart härligt i alla fall!

Kram tessan

2011-02-13 @ 18:09:46
Postat av: Anonym

Hej allihopa! Ni verkar ha det väldigt härligt. Här har det också varit sol idag men ack så kallt. Du, Tina nog förstår jag varför du har så svullna fötter efter allt dansande och festande hela nätterna. Nu får du allt ta det lite lugnt i några dar ;-)Sängläge med fötterna i högläge!!Ta det försiktigt när du dyker och krånglar det med astman så avbryter du. Idag har vi varit på trav på Umåker. Vi gick på plus och lite till. Ha det nu fortsatt bra och sköt om er. Kramar från mor Marléne

2011-02-13 @ 19:26:21
Postat av: Sara & Mamma

Hej! Va roligt med lite uppdatering, trodde man blivit glömd här hemma! :)

Så himla roligt, var det full moon party ni var på?

Läste om det på naturkunskapen :P Hoppas ni har det bra och var rädd om varandra! Puss och kram från Mamma, Sara och Marie!

2011-02-13 @ 19:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0