Andrade planer

Inatt fick jag och Julia ett ovantat litet samtal fran var kompanjon Tina. Vi skulle egentligen hamtat upp henne imorse, vid halv 10 pa flygplatsen men pga av nodlandning i Frankfurt ar allting forsenat. Stackarn som reser ensam akte in i ett turbulensmoln, flygradd och allt. Tydligen kan vaskorna har forsvunnit och allting var kaos. Hon lever och mar bra men vi ar tvungen att andra vara planer helt och hallet. Klockan 8 ikvall, sa nastan 10 timmar forsenad ar flyget ska vi hamta henne pa Hanois flygplats. Vi kommer tillbringa en natt till i Hanoi medan de andra reser vidare till Luang Prabang. 

Imorgon borjar var resa till Laos!  

Kommentarer
Postat av: Birgitta Hahn

Tråkigt att flygresan till Frankfurt blev dramatisk.

Hoppas väskorna inte är på drift och att den fortsatta resan till Hanoi går enl planering så att ni får mötas upp och dra vidare till Laos. Känns lite pirrigt med transporterna eftersom kvaliten på bussarna och framfarten i trafiken avviker starkt från vad vi är vana vid. //Kram Birgitta

2011-01-18 @ 18:34:54
Postat av: Malin

Hej Julia, låtersom en fantastisk upplevelse hittills. Nu har jag hittat er blogg och ska sätta den som favorit på jobbdatorn så vi kan följa era eskapader, får nog ta det på morgonmötena så vi håller lite reda på dig. ;-)

Ha det bra och ta hand om dig!



Malin på Lindex

2011-01-18 @ 20:26:23
URL: http://lillacsmamma.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0