Nha Trang

Hej alla vanner dar hemma!
Jattekul med alla kommentarer! Hoppas alla mar bra hemma.
Jag tankte bara gora en snabbuppdatering medan Julia duschar.
Och for alla som undrar varfor vi inte svarar ar darfor facebook inte fungerar i Vietnam och sjukt daligt med skypekommunikation. Jag har skickat lite mail via hotmail till folk sa svara garna!!

Igar kvall motte vi upp brudarna vi traffade pa planet, gick och at middag tillsammans och gick sedan och drack ol, ja, det ar sant, johanna dricker en ol som hon tycker om jattemycket! Vi gick till ett backpackẻrstalle, Red Apple. Sjukt bra drag, spelade lite biljảrd och hade supẻtrevligt!

Imỏrse stallde vi klockan pa 10 fỏr att skynda óss upp till stranden. Vi hảr tyvảrr inget fónstẻr pa rummet sa nảr vi kom ut, vảr bèfann sig solen? Men det hảr inte gjỏrt sa mycket, hảr hàft en trevlig dag enda.

Skulle lagga upp bildẻr igảr men det fungẻrade inte sa kánske en bilduppdatẻring kommẻr i Hoi An.

Saknảr alla hemma! Mássa pússảr och krâmảr!!
/  Johanna

Kommentarer
Postat av: Birgitta Hahn

Hej Johanna. Följer er resedagbok varje dag. Inget fönster på rummet ger inga bra vibbar. Har ni kollat hur det är ställt med brandsäkerheten. Finns det utmärkt hur man skall ta sig ut om det börjar brinna?

2011-01-10 @ 19:06:24
Postat av: Anonym

Hej julia! Kul att höra att ni fått kontakt med kompisar. Hoppas det är varmt och skönt. vet du förresten vad du har för pssword för att uppdatera virusprogrammet NOD.Det har slutat vara aktivt och behöver uppdateras. Om du vill kan du skicka till min mail adress: [email protected]

hoppas ni har det bra! kramar Görel

2011-01-10 @ 20:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0