Tubing

Halla dar hemma!

Dom senaste dagarna har vi tubat och haft det himla bra! Det fanns cirka 16 barer, men vi kom bara till dom tre forsta och dar fanns det allt fran dricka och mat till linbanor, lijaner och ruschkanor! Tina var den enda som hade mod nog att svinga sig i allt som gick, dock voltade hon nagra varv och fick ryggplask, samt wiplash, typ... men hon mar bra anda! Nastan pa alla restauranger i Vang Vieng sa kunde man sitta och se vanner och family guy vilket var riktigt skont! Vi lag i flera timmar efter att vi kommit hem fran tubingen och sag vanner och kakade samtidigt. Nagot som inte var lika kul var att Julia rakde skara upp sitt finger da hon och Mikaela skulle skala, men hon gick direkt till sjukhuset och blev omlindad utan stygn som tur var, samt fick antibiotika!
Julia och Johanna har aven hittat riktigt goda pannkakor med nutella, detta fortardes saklart varje dag.

Vi hade det mycket bra i Vang vieng, men vi var ratt nojda efter tre dagar med party sa idag akte vi vidare till Vientiane och imorgon aker vi vidare med flyg till Kambodja for att se Angorwatt i Siem Riep vilket ska bli riktigt haftigt! 

Har kommer lite bilder fran olika tillfallen under resan, samt en film fran vattenfallet!

 


Kommentarer
Postat av: Mamma & Sara

Hej allihopa!

Det låter som att ni haft det bra därborta! Så roligt att det fanns lianer och rush banor! Roligt med bilder, och stackars Julia som går på antibiotika!

Vi har det bra här hemma, tänker på er!

puss och kram / Mamma och Sara

2011-01-28 @ 08:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0