Halla!

Hej alla! Nu har vi kommit till en grans da vi inte langre kan be om ursakt for dalig uppdatering, det kommer vara ratt daliga uppdateringar har framover men det ar bara for att vi har massa andra roliga saker att gora!

Nu ska vi se, Julia gjorde en liten uppdatering fran Langkawi, dar stannade vi i 4 dagar och gjorde bland annat som sagt cable car, hastridning mm. Traffade aven igen var kare kanadensiska van Erik som vi tillbringade nagra dagar tillsammans med. De tva sista dagarna borjade Langkawi bjuda pa daligt vader men var resa borjade att rulla ner till Kuala Lumpur, huvudstaden, for att hamta upp Frida och Linn. Kart atertraff, glada att vara framme, avundsjuka pa var brunfarg borjade aven deras resa. Shopping i Kuala Lumpur och i Chinatown och akte upp i KL- tower och fick en underbar utsikt over hela staden. Kvallen bjod pa middag pa Fridays!

Morgonen darpa akte vi till Kuala Lagoon something. En vattenpark med karuseller, zoo, adventurepark och massa mer. Det var sa javla roligt! Vi badade i vattenlandat med ruschkanor och surfing, vi traffade pa piggsvin och kangruar, vi akte linbana over hela stallet (valdigt hogt och gick valdigt fort), korde fyrhjuling vilket forovrigt var typ bland det roligaste jag gjort, brazza pa genom djungeln i full fart! YES! Akte berg och dalbanor och massa andra roliga karuseller!

Natten blev det nattbuss ut till Perhention island, det vi har hort ska vara paradiset, en o pa malaysias ostkust dar det ska vara underbart bra dykning, snorkling och massa annat. Sjalvklart sa bjod det pa 3 regninga dagar, en av dagarna sprack det upp lite granna och solen tittade fram, fargade linns och fridas vita kroppar alldeles ljusrosa, men dom uppskattade det! Perhemntion ar en jattemysig liten o men jag tycker personligen att den var alldeles for trakig. Lyser solen sa sjalvklart kan man sola, bada, dyka, snorkla och kajaka men regnar det ar det inte roligt for fem ore, sa dar satt vi i cirka 4 och en halvtimme for att komma pa ett satt att losa situationen pa med tanke pa att hela malaysia hade daligt vader och Frida hade bara en vecka till innan hon aker hem sa saklart vill hon ha sol och bad. Ja det blev spekulationer fram och tillbaka, vi sprade ut nagra ganger och funderade att aka till Kina, eller kankse Nya Zeeland, hyra en bil genom hela Malaysia, aka till Bangkok..Ja... Det var en valdigt lang dag. Sa vi bestamde oss for att hyra en minavan morgonen darpa som skulle ta oss in till Kuala Lumpurs flygplats sa vi kunde forsoka aka med kvallsplanet till Phuket och hoppas pa battre vader.

Vanen var saklart forsenad och vi hann inte alls till flyget itid. Sista planet hann vi inte heller med sa med varan skit otur de senaste dagarna fick vi spendera varan natt pa Kuala Lumpurs internationella flygplats, pa golvet. Men planet till Phuket skulle vi aka 6 pa morgonen sa. (Vadret var for ovrigt storm, hela himmlen var lila for det blixtrade och regnade sa mycket sa det var nog bra anda att vi inte hann med planet, mig och tina pa det planet hade bara slutat i katstrof). Halv 5 pa morgonen klev vi upp, Linn var redan uppe, hon hade suttit och poserat med ett gang infodingar som satt och skrattade och fotade oss hur vi lag och sov pa flygplatsen. Nar vi ar pa vag till incheckningen marker vi att var boarding inte finns med! Detta framakallar panik hos samtliga sa forsta ryck till en dator som visar att vi ar pa fel plats. Snabbt som fan in i en taxi och till nasta del av terminalen som ar 20 minuter bort. Nar vi kommr dit ar det koer som aldrig forr, ar det inte det ena ar det fasen det andra, men! VI KLARADE DET!

Just nu befinner vi oss i Phuket, Patong Beach, vadret igar var helt underbart fint, idag molningt sa vi har passat pa att shoppat, varit pa salng och gjort vara naglar fina, aven fast det blev otroligt fult, ridit elefant, klappat en helt galen apa som hoppade upp pa mig och slet mig i haret och drog av mig min harsnodd sa nasta hela harskallen akte av, bet linn i ryggen och nasan drog ut Tinas oronring. Jattetrevlig apa! Hur som helst stannar vi nog har i underbara Thaialand i minst en vecka till innan vi beger oss till Singapore! Har finns mycket ungdomar och valdigt bra festliv!

Och alla dar hemma, ingen behover vara orolig, vi har inte kant av nagon jordbavning eller tsunamisar, alla mar bra och ar helskinnade! Tinas hemska forkylningen ar antligen borta sa nu pa fredag ska vi ut och dyka pa phi phi, shark point sa hoppas vi far se haj medan Frida och Linn snorklar!

Saknar alla dar hemma!! pussar och kramar era basta!

Kommentarer
Postat av: empx

shark point ar helt fantastiskt! ni borde aka med princess divers, det var dom vi tog certet med! hoppas ni har det underbart, det har iallafall vi har i sydney! PUSS PA ER ALLA!

2011-03-17 @ 10:17:55
Postat av: empx

shark point ar helt fantastiskt! ni borde aka med princess divers, det var dom vi tog advanced med! hoppas ni har det underbart, det har iallafall vi har i sydney! PUSS PA ER ALLA!

2011-03-17 @ 10:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0