Langkawi, Malaysia

Hej alla! Vi far annu en gang be om ursakt for dalig uppdatering..

Sedan Phiphi har vi varit pa koh lipe och nu Langkawi! Koh lipe var helt underbart, det fanns inte mycket att gora mer an att sola, bada, ta det valdigt valdigt lugnt och ata god mat! Dar stannade vi i fyra dagar och det rackte gott och val. Nu ar vi i Langkawi, vi har alltsa kommit in i Malaysia och har ar det ocksa valdigt lugnt och skont. Vi har aven traffat pa tva svenska killar, Calle och Patrik som vi traffade i vietnam i borjan pa varan resa, varlden ar bra liten! I forrgar akte vi och kikade i en ''undervattensvarld'', dar sag vi bland annat pingviner, hajar, skoldpaddor, sjohastar osv och efter det akte vi upp med en "linbana" pa ett berg och fick se ut over Langkawi, det var kul! Igar fick vi rida hastar genom djungeln och pa strander, det var verkligen hur kul som helst! hastarna madde jattebra och var valskotta ocksa, sa var inte oroliga dar hemma:)

Imorgon aker vi vidare till Kuala Lumpur for att mota upp Linn och Frida som kommer med flyget! Dar kommer vi nog stanna nagra dagar for lite storstad och shopping!

Hoppas att ni mar bra ar hemma, vi saknar er! massa kramar / alla tjejer

Kommentarer
Postat av: tessan

Ja nu var det länge sedan vi hörde av er! Men kul med en liten uppdatering! Ja är då inte avundsjuk alls.. näääe dah!! Gaah!

Sköt om er i alla fall!



Kraaaam

2011-03-08 @ 17:53:31
Postat av: Birgitta H

Kul att se att ni orkat göra en uppdatering. Hörde att ni skulle sluta blogga. Det är alltid spännande att läsa om vad ni upplever. Johanna, far-mor är glad över ditt kort från Thailand. Kram Birgitta

2011-03-12 @ 09:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0